Mijn naam is Marloes Hart-Rink en ik heb Tennis University in 2010 opgericht.
Vanaf mijn 4de jaar ben ik al verslaafd aan het tennisspel. Vanaf 11 jaar ben ik fanatieker gaan trainen en wedstrijden spelen. Ik heb een aantal jaren binnen de top 10 van de jeugdranglijst gestaan. Elke dag trainen, in het weekend wedstrijden spelen en tussendoor mijn huiswerk maken. Ik had het er allemaal dik voorover. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik eerst psychologie gaan studeren aan de UVA. Al snel kwam ik tot de ontdekking dat dit het niet was voor mij. Ik wilde graag het tennisleraar vak in. Van mijn passie mijn werk maken. Zogezegd zo gedaan. Eerst heb ik de A opleiding behaald en een paar jaar later mijn B opleiding. Daarna nog vele cursussen en opleidingen (waaronder HBO sportmanagement) gevolgd en naar de Sanchez-Casal academie geweest om mijn internationale level te behalen.


TENNIS UNIVERSITY

Na veel genieten om het spel aan te leren aan jeugd en volwassenen op de baan, kwam ik erachter dat er veel meer bij komt kijken dan alleen lesgeven. Verenigingen hebben hulp nodig op het gebied van ledenwerving/behoud, communicatie, vrijwilligersbeleid en nog meer. De trainer is de spil binnen de vereniging en zal ook deze rol goed moeten vervullen. Na dit besef ben ik gestart met Tennis University en is mijn werk nog leuker en afwisselender geworden dan het al was.

Nu heb ik een geweldig team van trainers die openstaan om te leren, verenigingen ondersteunen en echt als team samenwerken. We hebben een appgroep met elkaar en delen onze kennis. We gaan twee keer per jaar met elkaar op stap als teamuitje en komen meerdere keren per jaar bij elkaar om op de baan van elkaar te leren. Kortom, echt een topteam aan trainers!


WAAR STAAN WIJ VOOR BIJ TENNIS UNIVERSITY?

Wij staan als tennisschool voor kwaliteit en betrokkenheid. Dichtbij onze leerlingen en verenigingen staan. Door middel van kwalitatief goede trainingen en het ondersteunen van de verenigingen bij alle facetten die nodig zijn om florerend te zijn en te blijven, streven we als tennisschool naar het verhogen van het spelniveau en tennisplezier van haar leden. Als tennisschool willen we door een goede samenwerking bereiken dat er jaarlijks voldoende instroom is van nieuwe leden en dat bestaande leden als leden worden behouden.


TENNISTRAININGEN

Onze goed uitgebalanceerde trainingen, waarin gewerkt wordt aan technische, tactische, mentale en fysieke aspecten van tennis, zorgen voor een goede intensiteit, uitdaging en plezier. We willen alles eruit halen wat erin zit zowel bij de spelers als bij de verenigingen.

Tot snel op de baan!

Meer weten over de mogelijkheden of je meteen aanmelden voor de trainingen? Bekijk hier het lesaanbod.